Via onze site kies je de training die bij jou past. Je kunt via onze site klikken op de knop "Aanvragen met STAP". Vul je gegevens in en je ontvangt van ons jouw aanmeldbewijs in PDF vorm.

Met jouw aanmeldbewijs kun je het STAP-budget zelf online aanvragen op Mijn STAP-budget

• Log in met DigiD.
  • Vul het digitale aanvraagformulier in.
  • Upload jouw STAP-aanmeldingsbewijs (als jpg, png of pdf).

Heb je alles ingevuld en je aanvraag ingediend? Dan krijg je spoedig te horen of je voor STAP-budget in aanmerking komt.

UWV maakt het geld over naar ons. Je krijgt dus zelf geen geld op jouw rekening.