Voor u in onze leeromgeving terecht kunt moet u eerst een geregistreerde gebruiker bij ons zijn. U kunt zich registreren door boven in op onze website op inloggen te klikken. U heeft vervolgens de keuze om in te loggen of te registreren. Wanneer u geregistreerd bent kunt u uw leeromgeving benaderen door boven op onze website te klikken op 'Naar e-learningplatform'.

Mocht u trainingen hebben gekocht kunt u deze hier uitdelen en/of starten. Mocht u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen hebben, neem dan aub contact met ons op.