Stap 1: Klik op ‘’inloggen’’ op onze homepagina

Stap 2: Het onderstaande inlogscherm verschijnt. Zie onderstaande afbeelding.

Stap 3: Klik op ‘’Vraag hier een nieuw wachtwoord aan’’.

Stap 4: Er opent een nieuw scherm. Vul hier uw e-mailadres in en klik op ‘’verstuur’’.

Stap 5: U ontvangt een e-mail om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Let op: deze kan eventueel in uw spambox zijn terecht gekomen.

Stap 6: Volg de instructie om uw wachtwoord opnieuw in te stellen

Stap 7: Ga naar onze homepagina en u kunt opnieuw inloggen met het door u ingestelde wachtwoord.