Wachtwoord vergeten? Wat nu?

Gewijzigd op Ma, 17 Apr, 2023 om 4:53 PM

Wachtwoord vergeten? Geen probleem! Via onderstaande stappen vraag je een nieuw wachtwoord aan.

Stap 1: Klik op ‘’inloggen’’ op onze homepagina

Stap 2: Het onderstaande inlogscherm verschijnt. Zie onderstaande afbeelding.

Stap 3: Klik op ‘’Vraag hier een nieuw wachtwoord aan’’.

Stap 4: Er opent een nieuw scherm. Vul hier je e-mailadres in en klik op ‘’verstuur’’.

Stap 5: Je ontvangt een e-mail om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Let op: deze kan eventueel in je spambox zijn terecht gekomen.

Stap 6: Volg de instructie om jouw wachtwoord opnieuw in te stellen

Stap 7: Ga naar onze homepagina en je kunt opnieuw inloggen met het door jou ingestelde wachtwoord.